Om meg

Videograf & fotograf, Timo Opara – Opara Media

Opara Media ble opprettet i 2018 og har siden jobbet for å produsere bilder og videoer som gir verdi til både kunden og deres publikum. Min allsidighet innen medieproduksjon gir meg evnen til å stå for hele produksjonen, eller gjør meg til en god samarbeidspartner til prosjektet ditt.

Booke frilans fotograf eller videograf til ditt ønskemål.

Opara Media tilbyr en hel rekke tjenester innen fotografi og videografi:

  • Eventfotografi og arrangementer
  • Promovideo eller bilder til SoMe
  • Innhold til nettside
  • Produktfoto
  • Portrettfotografi
  • Annet

Meg som frilans videograf og fotograf

Med en bachelorgrad i medier og kommunikasjon og en lidenskap til medieproduksjon, satte jeg meg ut på en spennende hverdag som selvstendig næringsdrivende. Jeg elsker mangfoldighet og ønsker derfor ikke å binde meg til en nisje. Derfor valgte jeg heller å bygge en karriere på å spesialisere meg innen fortellerkunst og formidling.

Det finnes en historie i alt, om det så er produkter eller tjenester, eller eventer og arrangementer. Målet er derfor å produsere videoer og bilder som ikke bare er estetiske, men som har tydelig budskap og uttrykk. Det er her fortellerkunst er viktig for at ditt prosjekt skal oppleves underholdende og interessant.

Trenger du innhold til promotering i sosiale medier eller organisk innhold til merkevarebygging, så hjelper jeg deg med å la publikum bli bedre kjent med deg og din merkevare.

Nøl ikke med å ta kontakt dersom du har et prosjekt du ønsker foto- eller videotjenester til!